Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Fynda Issey Miyake

19 Fynd

Härliga fynd från Issey Miyake

Issey Miyake är en japansk modeskapare, född 1938 i Hiroshima. Han har studerat både konst och modedesign och är mest känd för att ha utvecklat fantastiska, naturliga, tyger samt konstnärliga och avancerade mönster och klädesplagg. Under 1970-talet designade han kostymer och mönster i den egna studion i Tokyo och fick, tack vare dessa, stor framgång inom modeindustrin. 1992 släppte Issey Miyake sin första parfym som snabbt blev populär över hela världen. Storsäljaren L'eau d'Issey är den härligt fräscha och friska damdoften som är minst lika populär idag som för 20 år sedan. En tidlös doft som verkligen andas fräschör. Självklart hittar du denna klassiker billigt här hos oss på Fyndiq.

Darför Issey Miyake

Att välja en klassisk Issey Miyake parfym som var lika rätt för 20 år sedan som den är idag är ett säkert kort. Eftersom det är lätta, friska dofter passar de lika bra till vardags som till fest och oavsett sommar eller vinter. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst support@fyndiq.se så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att parfymer inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq.

Dofter som sätter sig på minnet

Likaväl som vi bygger våra minnen utifrån musik eller bilder så skapar vi minnen och relationer till olika typer av dofter. En parfym eller annan doft kan på bara en sekund ta oss tillbaka till den tid och plats då vi kände doften senast. Vi förknippar undermedvetet personer eller platser med deras speciella essens och eftersom vi vet att vi själva kommer bli ihopkopplade med hur vi doftar så är det inte konstigt att de flesta av tycker det är viktigt att dofta gott.