Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga bestick barn online på Fyndiq! Att lära sig äta är en stor del av barns utveckling och för att öva dem på att äta ordentligt är det bra att köpa barnbestick. När barnen är riktigt små brukar de få äta med händerna men så småningom är det läge att plocka fram bestick för barn. Oavsett om ditt barn är van att äta med bestick eller är i början av sin kulinariska fas så finns här massor av knivar, gafflar och skedar för barn att klicka hem redan idag — Välkommen!

Tips för ett lyckat köp! Är du ute efter något annat också? Kolla in våra olika kategorier för inspiration eller använd sökfunktionen för att hitta just det du söker! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Roligare matstund med bra och snygga bestick till barnen! Många barn tycker det är roligt att äta med sina egna bestick. Vi har samlat mängder av olika barnbestick för att det ska bli enkelt för dig att hitta något som faller i smaken — för både dig och ditt barn! Får det lov att vara Munchkin Babyskedar 6-pack, bestickset från Tommee Tippee Explora eller kanske Barnes favorit sked eller ett set med Mumin motiv? Här finns skedar, knivar och gafflar i flera olika utföranden redo att hjälpa ditt barn att få i sig en mumsig bit mat!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.