Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda billiga håraccessoarer för barn online!

Handla billiga håraccessoarer för barn online hos oss! Finns det något sötare än ett barn med en stor rosett i håret eller ett litet spänne för att hålla luggen borta? Det är i alla fall något som vi på Fyndiq tycker är det gulligaste i världen! Därför har vi samlat ihop ett stort och brett utbud av billiga håraccessoarer för barn här i denna kategori för dig att välja bland. Så kika igenom sortimentet så kommer nog både du och ditt barn hitta ett gäng håraccessoarer som ni faller för! Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Håraccessoarer i all ära, men något som också behövs för att hålla ditt barns hår i toppskick är en bra borste och vårdande schampo och balsam – och det hittar du också billigt hos oss på Fyndiq! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Alla barn är fina i söta håraccessoarer! Pojke, flicka, gammal som ung tycker om att vara fin i håret, och det är just vad man blir när man använder håraccessoarer. Kanske är det ett diadem med rosor på som behövs för att hålla håret borta från barnets ansikte under varma sommardagar eller varför inte en stor röd rosett att sätta i tofsen på julkalaset? Hos oss på Fyndiq hittar du håraccessoarer för barn i alla åldrar och vi har håraccessoarer som passar för alla tillfällen: skolavslutning, dop eller lek i parken – här hittar du den håraccessoar ni behöver!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.