Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda billiga hårspännen till ditt barn online

221 Fynd

Handla billiga hårspännen online hos oss

Busiga barnluggar och långt bångstyrigt hår hör barndomen till, med hårspännen, hårklämmor och nypor blir det lättare för ditt barn att leka, rita och läsa utan att störas av vilda hårtestar. Billiga hårspännen med blommor, hjärtan och stjärnor finns att hitta i vårt stora sortiment! Eller varför inte en röd rosett eller kanske ett par klassiska hårnålar som både är funktionella och dekorerade med fjärilar? Du och ditt barn har massa att välja på bland våra populära favoriter!

Tips för ett lyckat köp

Hårspännen och hårnypor försvinner lätt och förläggs inte sällan, tänk på att alltid ha extra spännen till hands där du har din hårborste! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Handla hårspännen online

I vårt stora utbud av hårspännen och hårnypor för barn finns det allt du kan tänka dig! Och man kan faktiskt aldrig ha för många. Det är bara att luta dig tillbaka och bestämma dig för vad som passar just ditt barn vare sig det är spännen med blommor, rosetter, fjärilar eller kanske Disney-prinsessor och Hello Kitty. Varför inte ha flera för att kunna mixa och matcha, för vem vet vad ditt barn vill ha från den ena dagen till den andrä Vi garanterar att det finns hårspännen, hårnypor och hårnålar som svarar för alla behov i vårt stora sortiment! Välkommen att fynda!