Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda söta hårband online

238 Fynd

Stort utbud av baby hårband till söta hårspännen

Små barn är sockersöta som dem är. Men vill du få till den där lilla extra pricken som lyser starkt över i:et kan det vara på plats med ett hårband som håller tillbaka lockarna eller varför inte söta små hårblommor eller hårspännen med fina mönster eller rosett. Här på Fyndiq finner du ett färgglatt och härligt utbud av allt du kan tänka dig när det kommer till barnaccessoarer och små baby hårband till billiga priser och med en bra service.

Tips för ett lyckat köp

Hårbanden finns i olika storlekar så var noga med att kolla så de passar ditt barns huvud. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Hårband till vardags eller kalas

Som liten är varje dag en fest med lek och skratt. Därför passar söta hårband alltid perfekt. Oavsett om det är små guldlockar som faller ner eller om det är en tuff kort frisyr som ramar in ditt barns ansikte finner du ett stort utbud av hårspännen med fjärilar eller vackra diadem eller hårband här. Ja, ta för dig av detta färgglada och lekfulla utbud. Även om det bara är hårsnoddar du är ute efter blir det lite roligare om du köper dem i olika färger. För vad behöver världen om inte lite mer färg.