Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda söta hårband online!

Fyndiqs favoriter

Stort utbud av baby hårband till söta hårspännen! Små barn är sockersöta som dem är. Men vill du få till den där lilla extra pricken som lyser starkt över i:et kan det vara på plats med ett hårband som håller tillbaka lockarna eller varför inte söta små hårblommor eller hårspännen med fina mönster eller rosett. Här på Fyndiq finner du ett färgglatt och härligt utbud av allt du kan tänka dig när det kommer till barnaccessoarer och små baby hårband till billiga priser och med en bra service.

Tips för ett lyckat köp! Hårbanden finns i olika storlekar så var noga med att kolla så de passar ditt barns huvud. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Hårband till vardags eller kalas! Som liten är varje dag en fest med lek och skratt. Därför passar söta hårband alltid perfekt. Oavsett om det är små guldlockar som faller ner eller om det är en tuff kort frisyr som ramar in ditt barns ansikte finner du ett stort utbud av hårspännen med fjärilar eller vackra diadem eller hårband här. Ja, ta för dig av detta färgglada och lekfulla utbud. Även om det bara är hårsnoddar du är ute efter blir det lite roligare om du köper dem i olika färger. För vad behöver världen om inte lite mer färg.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.