Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Medvetet Val
Kundbetyg

Fynda billiga tröjor för barn online!

Fyndiqs favoriter

Klä dina barn i snygga, bekväma och funktionella tröjor! Många tänker väldigt mycket på hur funktionella och bekväma kläderna är när de letar efter kläder till barn. Det är självklart väldigt bra och smart eftersom barnen gärna vill ha kläder som är sköna och som de kan röra sig fritt i. Men många barn tycker också att det är härligt att ha snygga kläder som de känner sig fina i. Hos oss på Fyndiq har vi kombinerat alla dessa krav och erbjuder ett stort utbud av billiga tröjor för barn som är både funktionella, bekväma och riktigt snygga!

Tips för ett lyckat köp! Letar du efter byxor som du kan matcha med tröjan? Dessa hittar du bland övriga barnkläder! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Långärmade tröjor, stickade tröjor och ziptröjor! I vårt stora utbud av tröjor för barn hittar du inte bara enkla tröjor. Vi har även exempelvis sköna ziptröjor från Geggamoja. Dessa tröjor har en dragkedja fram som går att öppna och stänga efter behov. Dessutom finns tröjor som knäpps igen med hjälp av knappar. Förutom detta har vi lite varmare stickade tröjor som passar perfekt när det är lite kallare ute! Är du dock endast ute efter en simpel, långärmad tröja i bomull så hittar du mängder av olika varianter hos oss på Fyndiq!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.