Kundservice

Fynda billiga Barnmössor på nätet

1 699 fynd


Filtrera

En cool barnmössa är huvudsaken

Är det en igelkotte, en groda eller en panda vi ser i vagnen? Nej, det är bara ditt barn med en mössa som liknar en panda eller något annat roligt djur. Färg och fantasi gifter sig väl när det kommer till barnkläder och tillbehör. När du är på jakt efter en barnmössa så spar inte på krutet. Här kan du fynda ett stort utbud av allt från barnkepsar till vintermössa — och detta med stor inspiration från fantasin. Oavsett om du är på jakt efter snygga, roliga, galna eller sockersöta babymössor så finner du dem här. Virkade barnmössor eller stickat — allt är billigt hos oss. Tvekar du mellan en enfärgad mössa och en med roligt motiv så köp båda och variera. Det minimerar risken att du ångrar dig.

Tips för ett lyckat köp

En barnmössa ska i första hand värma, och sedan vara snygg eller rolig. Känner du dig osäker på ditt köp går det självklart bra att byta. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Mössor till stor och liten

Utbudet är stort och ibland blir det svårt att välja bland alla barnmössor. Vad som kan vara ett bra tips är att börja med en så kallad dykarmössa för bebisar som du kan placera under andra mössor. Detta för att hålla din bebis varm. Toppa sedan med en stickad mössa med öronbollar för att verkligen sätta pricken över i:et då mössan är huvudsaken.