Kundservice
StartsidaBarnLeksaker
Dockor & Tillbehör

Fynda billiga dockor på nätet

52 160 Fynd

Filtrera

Fina dockor att leka med

Finns det någon leksak som har hängt med länge så är det ändå dockan. De flesta barn har haft en docka under uppväxten, och det är en alldeles utmärkt leksak för att lära sig ta hand om en annan individ. Därför har vi på Fyndiq samlat ihop ett stort utbud av leksaker online där du bland annat hittar fina dockor som lämpar sig utmärkt för lek! Dessutom är vårt utbud av leksaker online riktigt billigt, och det blir väl knappast bättre än att få hem billiga leksaker på posten till en låg fraktkostnad?

Tips för ett lyckat köp

Har du flera barn? Då kan det vara bra att köpa fler dockor, så slipper de bråka om samma docka! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Skjutsa runt i en dockvagn

Man kan göra mycket med sin docka. Man kan skjutsa den i en dockvagn, mata den, byta kläder på den eller kanske natta den i en docksäng när man själv ska gå och lägga sig. Men det finns också dockor som uppmuntrar till annan form av lek, och däribland har vi Barbie! Hon var den första dockan i sitt slag, som gestaltade en ung kvinna snarare än en bebis. Barbie uppmuntrar mer till lek som handlar om relationer och karriär, och Barbiedockan har haft en mängd olika yrken under sin långa karriär. Vilken docka vill du helst köpå