Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga dockor på nätet!

Fyndiqs favoriter

Fina dockor att leka med! Finns det någon leksak som har hängt med länge så är det ändå dockan. De flesta barn har haft en docka under uppväxten, och det är en alldeles utmärkt leksak för att lära sig ta hand om en annan individ. Därför har vi på Fyndiq samlat ihop ett stort utbud av leksaker online där du bland annat hittar fina dockor som lämpar sig utmärkt för lek! Dessutom är vårt utbud av leksaker online riktigt billigt, och det blir väl knappast bättre än att få hem billiga leksaker på posten till en låg fraktkostnad?

Tips för ett lyckat köp! Har du flera barn? Då kan det vara bra att köpa fler dockor, så slipper de bråka om samma docka! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Skjutsa runt i en dockvagn! Man kan göra mycket med sin docka. Man kan skjutsa den i en dockvagn, mata den, byta kläder på den eller kanske natta den i en docksäng när man själv ska gå och lägga sig. Men det finns också dockor som uppmuntrar till annan form av lek, och däribland har vi Barbie! Hon var den första dockan i sitt slag, som gestaltade en ung kvinna snarare än en bebis. Barbie uppmuntrar mer till lek som handlar om relationer och karriär, och Barbiedockan har haft en mängd olika yrken under sin långa karriär. Vilken docka vill du helst köpa?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.