Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga mjuka dockor för barn här

Fyndiqs favoriter

Köp billiga mjuka dockor online hos oss på Fyndiq! En mjuk docka att leka passar barn i alla åldrar, men kanske bäst för de allra minsta. Varför inte köpa Babblarna i olika färger, perfekt för barn att gosa och leka med när de är riktigt små. En mjuk docka passar ju lika bra till lek som att sova med och få trygghet av. Med en mjuk Elsa från Frost blir det roligare att släppas av på dagis, det samma med den mjuka trasdockan Ruby från populära Ragtales. Bland våra mjuka dockor finner du även Alfons Åberg och Mailegs tygdockor i olika figurer. Skynda att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Vet du inte vilken mjukis Babblare ditt barn vill ha? Köp både Bibbi, Bobbo, Doddo, Diddi, Dadda och Babba så har du ryggen fri! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En mjuk docka för lek och mys. En docka helt i tyg är både rolig att leka med och mysig att sova med under middagsluren. Lilla Anna, Milla, trasdockan Sofia från Jabadabado eller en mjuk flodhäst från Maileg och många fler filurer finns att välja på  bland våra mjukisdjur och mjuka dockor. Alla passar för små barn och kanske särskilt de som barnen själva får vara med och välja ut. Mjuka dockor i alla former blir dessutom perfekta presenter att ge bort till små barn i både födelsedagshänseende och vid tillfällen som dop.

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid fri frakt.