Fri frakt på allt idag!

Fri frakt på allt idag!

Fynda billig dockvagn online

39 Fynd

Köp dockvagn till barnen online hos oss

De flesta barn tycker någon gång i livet att det roligaste som finns är att leka med dockor. Och den som verkligen vill leka med dockor på riktigt behöver alla nödvändiga tillbehör som hör till men viktigast är att barnet kan köra omkring sin docka i dockans alldeles egna vagn. Därför har vi på Fyndiq samlat ett stort utbud av billiga barnvagnar här hos oss så att alla barn kan skjutsa runt på sina dockor! Välj mellan en rad olika vagnar i klassisk modell eller i lite modern utformning!

Tips för ett lyckat köp

Du som är på jakt efter den perfekta födelsedagspresenten eller julklappen till ditt barn kan hitta massor av olika leksaker här, som lär passa barn i alla åldrar! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Dockvagn i trä eller i plast

Den som går i tankarna om att köpa en fin dockvagn till sitt barn kan fundera över vilket material som kommer passa bäst. Dockvagnarna på den här sidan finns nämligen både i plast, metall och i trä. För en mer klassisk look är det trä som gäller. Dockvagnen i trä är väldigt hållbar och lär klara av både slit och släng. Den som vill köpa en mer modern dockvagn kan istället satsa på en i plast. Den här dockvagnen påminner mer om en riktig barnvagn och klarar av att stå utomhus både i regn och rusk!