Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda hud- & hårvård för barn billigt här hos oss

Köp billig hud- & hårvård för barn här hos oss på Fyndiq! Ett barns hud är ofta känslig, den behöver vårdande och varsamma produkter som barntvål, barnolja och barnschampo. Här på Fyndiq har vi samlat en hel kategori med billig hudvård och hårvård för små barn. I sortimentet hittar du bland annat balsamspray med Spöket Laban, barnschampo med Spider Man, barnplåster, Natura Siberica Baby Moisturizing Milk, skyddande blöjsalva och blöjplåster. Det och mycket mer därtill. Välkommen att shoppa allt för ditt barns hår och hy online!

Tips för ett lyckat köp! Vill du filtrera fram hud- & hårvård för barn från särskilda varumärken? Klicka i önskat varumärke i vänsterkolumnen bredvid produkterna så sorterar den automatiskt på det varumärke du valt. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Hud- & hårvård för små barn är bra att ha hemma. Vare sig du har ett småbarn eller en nyfödd bebis hemma är det av vikt att ha riktigt milda hud- och hårprodukter. Med Palmer´s Cocoa Butter Formula Baby Oil, Pee pee Tee-pee blöjplåster och ett barnschampo för den riktigt känsliga hårbotten hos ett barn är du på god väg mot ett badrumsskåp som också är barnvänligt. I sortimentet finns dessutom öronvaxborttagare för riktigt små öron, hårsnoddar till tunt och fint barnhår samt ekologisk babysalva och barnolja som passar bra till barnets känsliga hy. Skynda att fynda hudvård och hårvård till ditt barn här!

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid billig frakt.