Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda billigt skötbord online här hos oss på Fyndiq! Att byta blöja kanske inte är den roligaste uppgiften man har som förälder, men den är dock nödvändig. Därför kan det också vara bra att göra bytet så enkelt som möjligt och det du behöver då är ett ordentligt skötbord. Det hittar du online här hos oss på Fyndiq. Vi har samlat mängder av billiga skötbord här hos oss och du hittar dessa i en rad olika utföranden – välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Glöm inte att fylla badrummet med produkter att använda vid blöjbytet, du har väl inte missat att du hos oss på Fyndiq även hittar både väskor, babypuder och annat praktiskt? Klicka dig vidare för att hitta fler bra-att-ha saker! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Portabelt eller fast skötbord? Det finns ingenting som säger att du måste köpa ett fast skötbord som ska stå i badrummet. Det finns massvis av portabla skötbord att välja bland också. Vi på Fyndiq har till exempel allt från uppblåsbara skötbord och skötbordunderlägg till skötbäddar i mjukt material som kan läggas både på bord och golv. Så det hela handlar om att hitta ett som passar för dig, ditt barn och det behov ni har vid blöjbytet – kika genom sortimentet och välj det som passar bäst!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.