Kundservice
Startsida
Begagnad

Bättre än begagnat - Fynda begagnat i bra skick i vår fyndhörna

2 796 fynd

Bättre än begagnat är vår benämning på produkter som av olika anledningar inte kan säljas till fullpris, men som är fullt funktionsdugliga. Exempelvis är produkterna refurbished eller använts som demoexemplar. Alla bättre än begagnade produkter har också en individuell beskrivning som ger en korrekt bild av produkten, alla har en garanti på 2, 6, 12 eller 24 månader. Spana in vår fyndhörna och köp refurbade och begagnade produkter i bra skick här!


Filtrera

Varför borde du köpa begagnade produkter I kategorin “Bättre än begagnat”?

Letar du efter en pålitlig och prisvärd begagnad elektronik? Då har du kommit rätt! Vi på Fyndiq erbjuder ett brett utbud av begagnade datorer och begagnade mobiler av hög kvalitet till förmånliga priser.

Vårt sortiment av begagnade datorer inkluderar både stationära och bärbara modeller från kända tillverkare som Apple, Dell, HP och Lenovo. Våra begagnade datorer har genomgått noggranna tester och kontroller för att säkerställa att de fungerar optimalt och är i bra skick.

Om du letar efter en begagnad mobil har vi också ett brett utbud av modeller tillgängliga, inklusive begagnade iPhones. Våra begagnade mobiler är också noga testade för att garantera att de fungerar som de ska och att de är i bra skick.

Att köpa begagnad elektronik är inte bara mer miljövänligt, det kan också vara ett ekonomiskt fördelaktigt alternativ till att köpa nytt. Hos oss på Fyndiq kan du vara säker på att du får högkvalitativ begagnad elektronik till konkurrenskraftiga priser.

Så varför inte ta en titt på vårt sortiment av begagnade datorer och begagnade mobiler idag? Vi är säkra på att du hittar något som passar dina behov och din budget.

Alla produkter i Bättre än begagnat kategorin är antingen rekonditionerade (refurbished) och nu fullt fungerande, har kanske bara använts som demoexemplar, eller har någon annan mindre defekt som gör att de inte kan säljas till fullt pris. Graderingen på produkterna som är kategoriserade som ”Bättre än begagnat” är A+, A, B och C.

Kategorisering på begagnade telefoner & produkter i vår fyndhörna

A+ ”Perfekt skick”

Rekonditionerad i perfekt skick/Nyskick

Display: Ny display

Chassi: Nytt chassi

Batteri: Funktionstestat med ok kapacitet

A ”Mycket bra skick”

Begagnad i perfekt skick/Minimalt slitage

Display: Inget slitage

Chassi: Inget slitage

Batteri: Funktionstestat med ok kapacitet

B ”Bra skick”

Begagnad med lite/normalt slitage – inget som påverkar användning

Display: Kan förekomma små kosmetiska repor

Chassi: Kan förekomma små kosmetiska repor

Batteri: Funktionstestat med ok kapacitet

C ”Okej skick”

Begagnad med slitage

Display: Kosmetiska repor/bulor inget som påverkar användandet av telefonen

Chassi: Kosmetiska repor/bulor inget som påverkar användandet av telefonen

Batteri: Funktionstestat med ok kapacitet

En Fyndiq Bättre än begagnat-produkt är en produkt som kan vara t ex:

En produkt som har blivit rekonditionerad/reparerad (refurbished )och nu är fullt fungerande

En produkt där originalförpackningen eller emballaget är delvis eller helt skadad

Produkten kan ha använts som ett demoexemplar

Produkter med mindre defekter

Produkter som saknar ett originaltillbehör som till exempel laddare eller fjärrkontroll

Returer från e-handel eller gods som av olika anledningar är utförsäkrat

Produktmanualer finns att tillgå på de produkter där manual medföljer. Skulle manual mot förmodan saknas anges detta tydligt i produktbeskrivning

Garanti på Mobiltelefoner/Surfplattor/Datorer

2, 6, 12 eller 24 månaders garanti på mobiltelefoner, surfplattor och datorer. Det innebär att produkten repareras inom garantitiden om ett garantifel skulle uppstå. Övriga produkter har i regel 3 månaders garanti om inget annat anges på produktsidan. Vänligen läs vad som gäller för respektive produkt på produktbeskrivningen.

Garantin gäller inte:

Självorsakade skador eller normalt slitage

Vid egen ombyggnation, uppgradering eller annan konfigurering av produkten

Om installationen ej utförts av behörig fackman

Eventuella skönhetsfel

Kan problemet inte åtgärdas, byts produkten kostnadsfritt ut mot en likvärdig eller bättre.

I de fall en reklamation skapas och där skadorna uppstått pga handhavandefel såsom tappning av telefon, fuktskador, programvara så som tex uppdateringar så kan en felsökningskostnad tas ut.

Reparationsgaranti på produkter I vår fyndhörna “Bättre än begagnat”

1-3 månaders garanti kan lämnas på utförd reparation och reservdel. Vänligen läs vad som gäller för respektive produkt på produktbeskrivningen. Garanti gäller dock ej för fel som fanns före reparation eller fel på andra komponenter som kan uppstå efter ingreppet. Vid mjukvaruproblem som avhjälps t. ex. genom ominstallation av operativsystem eller drivrutiner. Borttagning av skadlig programvara eller virus. Vid vårdslös hantering av produkter som medfört skada. Installation/konfiguration av tredjepartskomponenter såsom routrar, brandväggar och liknande produkter.

Om felet på produkten kan avhjälpas genom någon form av ominstallation av mjukvara, eller att garantiprodukten är felfri kan en kostnad tillkomma för kontroll och felsökning. Kund ansvarar själv för att eventuell information på hårddisken är säkerhetskopierad. Fyndiq ansvarar ej för dataförlust, utebliven vinst, ökade utgifter eller andra kostnader som uppkommer pga garantiärendet.