Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Hushållsapparater och vitvaror från AEG! Ett hem får liv när du fyller det med saker som har betydelse, som skapar den rätta känslan för just ditt hem och som gör din vardag bekvämare. Varumärket AEG satsar på att skapa produkter med både kvalitet, känsla och design som lyfter ditt hem — och även ditt liv! Här på Fyndiq har vi samlat produkter från AEG, och om du inte hittar det du söker idag så kanske det finns här i morgon. Vi får nämligen in nya produkter dagligen. Och glöm inte heller att leveranskostnaden är lika låg oavsett hur mycket du handlar.

Tips för ett lyckat köp! Ibland kan det bästa köpet vara något du inte tänk att du behöver, så ta en extra koll så att du inte missar något. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Från eltandborste till stegräknare! Att ett och samma märke kan ha så mycket olika produkter är fantastiskt. För om du gillar AEG så är det stor chans att du kan hitta allt för ditt hem i deras sortiment. Du kan till exempel finna en stegräknare som håller koll på att du rör dig tillräckligt, en våg som verkligen bekräftar att du rört på dig och en termometer som kan säga åt dig att nu får du faktiskt inte röra dig på några dagar. Så, gör som många andra och välj AEG så kommer du att få elektronik som levererar — både kvalitetsmässigt och designmässigt!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.