Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Balmain produkter av hög kvalitet online! Nu kan Fyndiq stoltsera med fantastiska och billiga produkter från lyxvarumärket Balmain, för dig att shoppa online. Balmain är ett franskt modehus som under 1900-talet blev välkänt för sina lyxiga kläder i finaste material, designade för den moderna kvinnan. Nu har märket även en hel del kläder och produkter för män, parfymer samt hårvårdsprodukter av yttersta kvalitet. Det är bara att välja och vraka bland massor av billiga Balmain produkter i vårt stora sortiment, där allt från jeansskjortor till lyxprodukter för håret kan shoppas hem. Skynda att fynda online redan i dag!

Tips för ett lyckat köp! Letat länge efter ett märke som kan det här med slim fit? Då har du hittat rätt! Här finns massor av plagg att välja på. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Balmain jeans skjortor och jackor att fynda! Om det är ett varumärke som talar lyx utan att skrika ut det så är det just Balmain, för utan att göra en stor sak av det är kläderna av exklusiv kvalitet och skräddarsydda så att den som är bär av plagget känner sig både snygg och bekväm. Sedan har märket även en hel del parfymer i fransk lyxförpackning att botanisera bland, och massor av hårprodukter som passar utmärkt för den moderna mannen, såväl som kvinnan. Välkommen att fynda lyxprodukter på nätet — här hos oss på Fyndiq!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.