Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Hitta roliga produkter från Bex! De roligaste stunderna vi vuxna har är när vi plockar fram det lilla barnet inom oss. För ett litet barn har vi alla. Och när vi vill plocka fram barnet så är företaget Bex ett säkert kort om du vill hitta roliga lekar för vuxna. Här på Fyndiq har vi ett härligt utbud av populära utomhuslekar. Här finner du allt från billigt basebollset, fotbollsmål, boule, jätteplockepinn, frisbee och massa annat skoj för roliga aktiviteter som blir till fina minnen.

Tips för ett lyckat köp! Tänk långsiktigt och planera in spel som passar olika säsonger för att alltid vara redo för när festen slår till. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Den roligaste festen innehåller lekar! När det vankas fest så förväntas det skratt, och för att få till ett bra skratt så är roliga lekar en bidragande faktor. Ett Bex kubb är ett bra köp för spontana festligheter eller när man vill sätta guldkant på middagsbjudningen. När det kommer till mer planerade fester kan en Bex baseball vara en bra ingrediens i lekplanerna. Vad som kan vara bra är även att planera in för det spontana och oväntade som oftast händer när festen är igång. Då gäller det att ha ett ess i rockärmen i form av kanske en baseballhandske eller ett krocket.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.