Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig Beyonce parfym online!

Parfymer som doftar som ens idol! Luktsinnet är ett av våra allra starkaste sinnen, vilket såklart leder till att vi alla vill lukta gott. Att lukta som sin största idol tackar man väl då knappast nej till? Därför har vi på Fyndiq samlat ett stort utbud av Beyoncé parfym, så att alla kan lukta som Queen B! Dessutom så hittar du din Beyonce parfym billigt, så att du kan beställa hem precis vad du vill utan att det blir hål i plånboken. Så om du är ute efter billiga parfymer online som luktar otroligt gott, då har du hittat rätt!

Tips för ett lyckat köp! Kan du inte bestämma dig för vilken parfym du ska välja, ta två! Frakten är densamma oavsett hur mycket du beställer. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att kosmetiska produkter (inklusive hår- och hudvårdsprodukter och parfymer) inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq.

Heat eller Pulse? Beyoncé är en mäktig kvinna med många järn i elden, och det betyder såklart också att hon har olika parfymer. För gör man många olika saker, så kanske man vill ha en doft för när man står på scen, en för när man är på möte och en för när man ska roa sig. För din egen del så kan du välja mellan till exempel Beyonce Heat, Pulse, Midnight Heat eller Heat Rush, så att du också kan ha olika dofter för olika typer av tillfällen.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.