Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda Body Collection billigt på nätet!

Med billigt smink har man råd med mer! Många tycker att smink är någonting som är väldigt roligt, eftersom man med hjälp av smink helt och hållet kan förändra hur man ser ut från dag till dag. Men för att kunna variera sig mycket behöver man ha mycket smink, och det är där vi på Fyndiq kommer in! Vi har ett stort utbud av billigt smink från Body Collection, och hos oss kan du hitta allt från sminkborstar och läppstift till fina ögonskuggor till riktiga pangpriser. Letar du doft och smink online är Fyndiq rätt plats för dig!

Tips för ett lyckat köp! Hittar du en favoritnyans? Beställ två, så du aldrig är utan! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att kosmetiska produkter (inklusive hår- och hudvårdsprodukter och parfymer) inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq.

En bra mascara gör susen för fransarna! För att få bra resultat av sitt smink gäller det att vara rätt utrustad. Det bästa är att köpa märkesvaror såsom Body Collection smink, och alla vet om att märkesvaror ofta är de som är bäst. Men hur gör man om man inte tycker att man har råd med lite dyrare lösnaglar eller liknande? Jo man handlar sitt smink på nätet! Då kommer man undan mycket billigare, och behöver inte låta bli att köpa det man vill ha!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.