Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!
Avdelningar
Färg
Sista exet

Amningströja från Boob! Snygga mammakläder online kan vara svårt att hitta för många blivande mödrar. Det kan vara att en känner sig som ett tält när en ska gå på stan med sina vänner, och vem vill känna sig som ett tält? Inte många tänker vi på Fyndiq och presenterar nu Boob mammakläder, alltså ett stort sortiment av märkeskläder för blivande mamman. Här erbjuder vi mängder av bekväma amningslinnen, tröjor och framförallt snygga jeans med mammavänlig resår och mudd i trikå som inte skär in. Att ni dessutom finner billiga mammakläder här är helt klart ett extra plus i kanten.

Tips för ett lyckat köp! Tänk på att vi samlar på oss vätska under graviditeten och kan behöva en extra storlek på linnet eller byxorna. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Frihetskänsla i mammakläder! Bara för att man är med barn behöver inte det betyda att man måste ha obekväma kläder på sig för att vara snygg. Med Boob mammakläder kan du känna dig helt bekväm i dina kläder samtidigt som du är snygg! Det ska vara skönt att vara gravid och därför satsar Boob extra mycket på komfort, när graviditeten är över så kan det vara skönt att kunna amma på enkla sätt och inte känna sig obekväm när bröstet behöver tas fram. Med Boob amningskläder är det lätt att mata sitt barn!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.