Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!
Avdelningar
Pris

Bra högtalare & hörlurar från Bose! I en tid då musik är otroligt tillgängligt, blir det lätt att en missar att ha kvalitet i åtanke. Det gör dock inte Bose - företaget som levererar in-ear hörlurar, högtalare med wifi och brusreducerande bluetooth-hörlurar. Vi på Fyndiq är glada över att kunna presentera ett stort utbud av billiga Bose produkter så att du ska kunna njuta av musik, eller om du föredrar bra ljudböcker, på bästa möjliga vis. Här finns det många produkter att välja på och vi är övertygade om att du kommer hitta det bästa för dig. Kika igenom vårt stora utbud och köp hem det du föredrar.

Tips för ett lyckat köp! Bose hemmabio är ett bra köp för dig som vill ha bra ljud till hemmet. Köp detta hos oss för att få ett lägre pris. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Bluetooth högtalare som ryms i ryggsäcken! Söker du Bose hörlurar kan du köpa både små in-ears och större hörlurar hos oss. Du som vill ha en ny Bose högtalare bör kolla in SoundLink, en trådlös högtalare med ett batteri som kan spela musik i upp till 14 timmar. Ett billigare alternativ är Soundlink Colour som är en bluetooth högtalare som kommer i flera olika färger och ryms i din ryggsäck. Bose har som sagt ett stort utbud och du kommer säkerligen att hitta det du söker via oss på Fyndiq.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.