Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Träna effektivt med BungyPump! BungyPump är träningsstaven med inbyggd fjädring och ger dig ett multifunktionellt sätt att träna på! BungyPump är unik då du tränar både kondition och styrka på samma gång, staven finns i olika modeller med motstånd från 4kg upp till 10kg. BungyPump passar alla som älskar att träna effektivt!

BungyPump har ergonomiskt grepp och lederna i främst fot-, knä- och höftleder avlastas. Öka förbränningen med upp till 77% jämfört vid vanlig promenad. Man använder cirka 90% av kroppens muskler när man går med BungyPump-stavar. Längden på stavarna är reglerbara - de passar alla!

BungyPump är det perfekta redskapet vid utomhusträning! Aktivera och stärk upp till 90% av kroppens muskler, och njut av naturen på samma gång. Varför inte umgås med dina vänner och familj på en härlig stärkande promenad istället för fika på stan?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.