Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Dofta med Cacharel! Du luktar inte om du bär Cacharel — du doftar. Och det är just därför som vi på Fyndiq har samlat mängder av olika parfymer från Cacharel som du kan köpa hem till ett lågt pris. Cacharel Anais Anais är en parfym som är mycket omtyckt och likaså Cacharel Pour Homme. Båda dessa flaskor finner du här hos oss och du är varmt välkommen att plocka hem dem eller en annan variant billigt från vårt stora utbud.

Tips för ett lyckat köp! Om du inte riktigt kan välja vilken parfym från Cacharel du vill ha, kan du faktiskt köpa hem flera — frakten blir trots allt densamma. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att bl.a. kosmetiska produkter (inklusive hår- och hudvårdsprodukter och parfymer) inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq.

Det kan inte gå fel! Ett franskt företag är vad Cacharel är och sedan 1962 har de tagit fram kläder, accessoarer och främst parfymer av bästa kvalitet. Ungdomligt och feminint är vad som utmärker märket som numera är ett dotterbolag till L'Oréal. Det är inte alltid det lättaste att handla parfym online då du inte kan lukta dig till din favorit, men om du handlar från Cacharels sortiment kan det inte gå fel oavsett vilken du väljer! Köp parfym billigt på Fyndiq — du kommer inte att ångra dig!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.