Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Förhöj hemmet med Centurion hushållsapparater! Inget hem är bättre än det som finns i det, och vi vet nog alla hur mycket lättare livet blir när man har trevliga apparater i det! Därför har vi på Fyndiq samlat ihop ett stort utbud av allt från Centurion vattenkokare till smörgåsgrill och elektriska kryddkvarnar! Här kan du billigt köpa olika apparater till ditt hem, till exempel en praktisk symaskin eller en kraftfull dammsugare. Välkommen in och fynda allt du kan tänkas behöva till köket och resten av hemmet!

Tips för ett lyckat köp! Om du har lätt för att frysa kan en värmedyna vara ett riktigt klokt köp, så slipper du frysa! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Vakna med en Centurion kaffebryggare! Få saker är så viktiga som den där första koppen kaffe på morgonen. Har du dessutom en köksvåg kan du väga upp rätt mängd kaffe till din kaffekokare, och brödet du bakat i din bakmaskin kan du sedan rosta i din brödrost, och med en juicepress är din frukost sedan komplett! Ska du lyxa till det kanske du tar fram ditt våffeljärn och gräddar frasiga våfflor för att sedan krypa in under din värmefilt och mysa. Låter inte det här som en helt fantastisk morgon? Och den blev så pass fantastisk just för att du hade en massa bra produkter från Centurion.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.