Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Massor av billiga Clearly of Sweden produkter online hos oss! Märket Clearly of Sweden erbjuder mängder av olika produkter för vattenfiltrering som gör att du slipper utsättas för skadliga tillsatser och föroreningar som faktiskt finns i vårt kranvatten. Med ett Clearly Duschfilter som du enkelt fäster vid duschmunstycket får du ett renare vatten och det i sin tur gör att du både får fräschare hår och en lenare hud – smart va? Men det är inte bara i duschen som vattnet kan behövas renas. Tur då att det även finns Clearly of Sweden produkter för dricksvattnet. Vad sägs om en Clearly Multi 7-stegs Krantoppfilter-Vattenrenare eller en filtreringskanna och vattenrenare i snygg blå färg? Välkommen att fynda dina Clearly produkter hos oss på Fyndiq redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Vill du vara ännu mer hälsosam? Kolla in vår kategori ”Hälsa” och hitta allt du kan tänkas behöva! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Varför rena kranvattnet? Det finns stunder i livet då det är extra viktigt att undvika att få i sig olika gifter och kemikalier. En sådan period är när man är gravid eller har småbarn i hemmet. Som tur är finns vissa Clearly of Sweden produkter som är anpassade för just denna tid, och ett exempel på det är deras finfina Clearly Baby Care Vattenreningspaket. Detta paket innehåller nämligen en Clearly 5-stegs krantoppfilter, en Clearly 3-stegs duschfilter och ett Clearly badkarsfilter – med dessa både dricker du och din bebis bättre, godare och kommer inte i kontakt med kemikalier under tvättningen!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket.