Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga Clinique produkter online!

Bra produkter från Clinique! Hudvård är någonting som är viktigt för de flesta, och det är med rätt produkter som man får en fräsch och snygg hy. Clinique är ett varumärke som är väletablerat på marknaden, och som har ett stort utbud med allt från ansiktskräm till foundation. Just därför är vi på Fyndiq lite extra stolta över att kunna erbjuda allt detta, och som om det inte vore nog säljer vi produkterna billigt! Här hittar du till exempel Clinique redness solution, Wash Away Gel Cleanser, Deep Comfort Body Butter och mycket mer. Kvaliteten är hög men priserna är låga, välkommen in och fynda Clinique online hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Använd dig av Clinique 3 steg för att få en riktig ansiktsbehandling: rengör, exfoliera och återfukta! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att kosmetiska produkter (inklusive hår- och hudvårdsprodukter och parfymer) inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq.

Bästa ansiktskrämen finns här! Många märken finns det att välja på när det handlar om hudvårdsprodukter, men Clinique är ett av de märken som ligger i framkant. De har stor erfarenhet av hudvård och kosmetika, och när det grundades 1968 var de det första kosmetikaföretag som utvecklade produkter i samråd med hudläkare. Att unna sig själv smink från Clinique är att göra sitt ansikte en tjänst, och eftersom vi säljer Clinique billigt är det helt klart värt att beställa hem Clinique produkter redan idag!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.