Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda D:fi!

Billigt från D:fi! hos oss! Oavsett vilken typ av hår, frisyr eller stil man har så kan man ibland behöva lite hjälp på traven från bra stylingprodukter med det där lilla extra, för att få ordning på kalufsen. D:fi är det populära märket som verkligen andas popkultur och stil. Kolontecknet i namnet misstas ofta för ett litet i och det är därför inte ovanligt att D:fi även kallas Difi. Oavsett vad man vill kalla det så är d:fi hair och wax desamma. För gänget bakom D:fi spelar det ingen som helst roll om du är gammal eller ung, kille eller tjej, har mycket eller lite hår. I D:fis breda sortimentet finns det hårvård och stylingprodukter för precis alla typer av personer och personligheter. Varumärket ligger till exempel bakom den världskända hårvårdsserien med stylingprodukter som d:sculpt, d:struct och d:tails.

Varför D:fi? D:fi borde vara ett självklart val för alla som tycker att hår ska vara båda snyggt och välmående. Med ett gigantiskt utbud av kvalitativa produkter som inte bara gör dig snygg i håret utan dessutom får ditt hår att må bra och dofta gott, är det inte konstigt att D:fi här och wax är ett av de absolut mest köpta märkena inom hårvård i Sverige. Prova du också genom att beställa dina produkter smidigt, enkelt och billigt här på Fyndiq.se. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst support@fyndiq.se så hjälper vi dig med ditt ärende.

En snygg frisyr ska inte kosta skjortan! En persons hår, och hur den har valt att styla detta, utgör inte bara en viktig del av utseendet, det säger också ofta en hel del om personen bakom ytan. Håret är en av få saker i vårt utseende som vi relativt enkelt kan förändra. Att leka med olika frisyrer, färger, stilar etcetera är därför något som många tycker är kul. Hos oss på Fyndiq hittar du därför alltid dessa grymma stylingprodukter billigt. Alla ska ha råd att trivas i sin frisyr. Med D:fi Molding Creme, D:fi Shape Spray och D:fi Extreme Wax, kan du enkelt ta din frisyr till helt nya nivåer.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.