Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda Dior produkter online!

Stort utbud av parfymer och skönhetskrämer från Dior! Du behöver inte vara miljonär för att bära Christian Dior. Här på Fyndiq kan du ta del av ett spännande utbud från märket Dior och klä in dig i lockande noter från en rad olika parfymer från Dior. Här finner du din parfym online till ett billigare pris men du kommer dofta lika starkt och förförande.

Tips för ett lyckat köp! Känner du dig osäker på doften så är ett tips att gå efter titeln på flaskan. Det är en bra vägvisare för vad innehållet kommer dofta. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att kosmetiska produkter (inklusive hår- och hudvårdsprodukter och parfymer) inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq.

Sätt lite Dior på tillvaron! Att sätta lite Dior på tillvaron är att sätta dit en guldkant. Och alla behöver vi mellan varven lite mer guld och glam. Det kan räcka med en lite puff av Dior hypnotic poison för att puffa till självförtroendet och att våga vara ditt bästa du. 1947 myntades The new look om Christians kollektion och det banade vägen för ett nytt sätt att klä sig och för att framhäva det klassiska, feminina och eleganta hos kvinnor. Detta återspeglas även i de parfymer som bär Diors namn och oavsett vilken parfym du väljer så kommer du känna att det ligger mycket kärlek och kraft bakom flaskan.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.