Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Handla billiga Disney Descendants produkter online här! Alla känner till de klassiska Disney karaktärerna, men har du träffat deras barn? Det är nämligen vad ungdomarna i Disney Descendants är och här har vi samlat massor av prylar som har med Descendants att göra! Vad sägs om en Disney Descendants docka som föreställer Odjuret och Belles son Ben? Eller du kanske hellre vill ha billiga Disney Descendants produkter i form av kläder och väskor? Kolla igenom vårt breda utbud och välj de produkter du gillar mest!

Tips för ett lyckat köp! Passa på att handla fler produkter när du ändå är här, frakten blir samma oavsett hur många prylar du lägger i din varukorg! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Nya äventyr med Disneys Descendants! I Disney-sagornas värld har vi fått följa med både Törnrosa, Belle, Malificent, Den goda fen och Jafar på en rad olika äventyr – och nu är det dags för deras barn att ta över stafettpinnen. För det är nämligen vad Disney Descendants är: ättlingarna till de kända Disney prinsessorna och skurkarna. Till exempel hittar vi Malificents dotter Mal, Carlos som är son till Cruella de Vil och Doug som är son till dvärgen Toker. Likaså har vi även produkter och leksaker med Audrey som är dotter till Törnrosa och prins Phillip tillsammans med prylar med Jane på – och hon är Den goda fens dotter. Skynda att fynda billiga Disney Descendants produkter redan idag!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.