Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga Dorco produkter online!

Bra produkter för rakning! Att ha produkter som du gillar i ditt badrumsskåp är viktigt, för det är ofta med hjälp av dem som du kan sköta om dig själv ordentligt. Hos oss på Fyndiq hittar du därför ett stort och billigt utbud av Dorco rakhyvlar, för män såväl som för kvinnor! Dorco Pace4 rakhyvel eller Dorco Shai6 är till exempel otroligt populära och ger en nära rakning, vilket ju är det viktigaste när det kommer till rakhyvlar. Och oavsett om du är ute efter att raka dig i ansiktet eller någon annanstans på kroppen så hittar du rätt redskap för det här. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Det är alltid bra att ha ett gäng engångsrakhyvlar så att det alltid är smidigt att raka dig, även när du reser bort! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En favorit i badrumsskåpet! Det är inte för intet som det går att hitta produkter från Dorco hemma hos många, och en Dorco rakhyvel är något som många skaffar om och om igen! För när du hittat din favorit så vill du helst inte byta, eller hur? Som tur är så kan du klicka hem ett storpack rakblad som passar för din hyvel, så att du verkligen kan använda den så länge som möjligt. För som sagt, en favorit vill man helst fortsätta använda!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.