Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda bekväma skor från ECCO online!

ECCO är ett danskt skomärke som startades 1963 av Karl Toosbuy i den lilla byn Bredebro. Efter ungefär 20 år hade Ecco sålt 1 miljon par skor och är idag ett av världens ledande skotillverkare, med över 20 000 anställda. ECCO har förblivit familjeägd och styrs idag utav grundarens dotter Hanni Toosbuy Kasprzak som har fortsätt sin fars resa att göra Ecco till ett internationellt namn.

ECCO är väldigt måna om sitt ansvar till miljön, och är det enda stora skoföretaget som äger och driver sin egna produktion. ECCO ser att med mycket inflytande så har man även mycket ansvar, och ser därför till att sin miljöpåverkan är så låg som möjligt.

ECCO har sedan starten haft som målsättning att tillverka högkvalitativa och sköna vardagsskor. ECCO levererar alltid den högsta tänkbara kvalitén i sin jakt på excellence. ECCO beskrivs som ett passionerat företag, med anställda som har ett passionerat intresse för skor.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.