Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!
Avdelningar

Massor av billiga Einhell produkter att fynda online! Hej du händige! Är det hög tid att fylla på i verktygsskåpet med lite maskiner, tänger och andra spännande verktyg för hus och hem? Då är det verkligen Einhell produkter du ska välja! Här har vi på Fyndiq samlat massor av märkets alla verktyg för hemmafix och trädgårdsarbete. Allt du behöver göra är att kolla in vårt breda sortiment och välja de Einhell produkter du vill ha. Välkommen att fynda redan idag!

Tips på ett lyckat köp! Har du arbetskläder? Om inte så kanske det är värt att införskaffa. Allt du behöver göra för att fynda både snickarbyxor och smarta arbetsskor hos oss på Fyndiq är att använda sökfunktionen så kommer du rätt på en gång. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Vilka Einhell produkter behöver du idag? Oavsett om du ska renovera hemma eller bara vill ägna dig åt din snickerihobby så behöver du ordentliga verktyg, och det är precis vad Einhell erbjuder. Kanske en borrhammare, en sticksåg och lite nya poleringshättor kan vara något? Vi har även Einhell produkter för trädgårdsarbetet såsom en sladdlös häcksåg, gräsklippare och motorsåg. Dessutom har vi massvis av andra Einhell produkter att välja på till hemmet. Är det kanske en dammsugare du vill ha så finns det till exempel! Einhell erbjuder även en rad olika produkter för att hålla bilen i gott skick! Märket Einhell har i princip allt du som hemmafixare och trädgårdsälskare behöver — om du inte tror oss kan du bara kolla in vårt enorma utbud!

Så fungerar Fyndiq! Vi på Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här hos kan du därför fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Det betyder också att när du beställer fler än en produkt så är chansen stor att dessa kommer att skickas från olika butiker — vilket i sin tur innebär att de kommer att levereras i flera olika paket vid kanske olika tillfällen. Men kom ihåg det bästa av allt, oavsett hur många produkter du än beställer så är frakten alltid billig.