Fri frakt

3-5 dagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 800 000 produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda Element billigt på nätet!

Kläder för skate! Att känna sig bekväm i vad man har på sig är viktigt, och att ha en stil som passar ens personlighet lika så. Det är med andra ord inget konstigt att världen är fylld med massor av olika personligheter och stilar, och tur är väl det! Hur tråkigt hade det inte varit om det var tvärt om? Hos oss på Fyndiq har vi massor av billiga och snygga kläder online för alla. Som till exempel märket Element! Oftast syns det på de som äger en skateboard, och älskar huvtröjor!

Tips för ett lyckat köp! Som skejtare har man massor av coola märken att välja bland, och alla har nog en favorit, och för många är det just Element. Just för att det är ett märke som man verkligen får respekt med i skateparken. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

På med huvtröjan och ut med brädan! Att åka longboard eller skateboard är populärt, främst bland yngre människor, även om det finns många som fortsätter med det även när de blir så att säga vuxna. Och det är inget konstigt med det! Att dra på sig en huvtröja, short och ett par snygga Element skor och ge sig ut med brädan är otroligt befriande. Något som man skulle kunna göra tills man blir hundra år, minst!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.