Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!
Avdelningar

Dofta med Erbario Toscano! Vad sägs om ett varmt bad med massa badskum och badsalt? Och att sedan smörja in sig med ett härligt body butter och en härlig ansiktskräm? Inte dumt, kan en tänka sig. Och ännu härligare blir det om man använder sig av dessa produkter från Erbario Toscano som du kan köpa billigt här hos oss på Fyndiq. Sök igenom vårt stora utbud av bad- och skönhetsprodukter och klicka hem det du gillar. En härlig spaupplevelse är vad som väntar dig om du väljer att handla från Erbario Toscano, så passa på redan idag.

Tips för ett lyckat köp! Glöm inte bort dina händer, köp hem en god handkräm här så luktar de gott och händerna torkar inte ut! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att kosmetiska produkter (inklusive hår- och hudvårdsprodukter och parfymer) inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq.

Tack för parfym och goda tvålar! Goda tvålar som doftar fantastiskt är vad du får om du handlar från Erbario Toscano, och det är ju härligt att det finns företag såsom Erbario Toscano som ger oss möjligheter att kunna dofta gott. Lukten är viktig för oss människor, det är ett av våra starkaste sinnen — så självklart är hur vi luktar otroligt viktigt. Om du väljer att handla produkter från Erbario Toscano får du inte bara en härlig spaupplevelse hemma, du kommer också lukta otroligt gott. Välkommen in och beställ!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.