Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda Frank Dandy billigt på nätet!

Snyggt och bekvämt under kläderna! Med nya och fräscha underkläder från Frank Dandy är det lätt att känna sig snygg och bekväm. Just därför har vi på Fyndiq samlat ihop ett stort utbud av Frank Dandys underkläder. Här hittar du flera olika FrankDandy kalsonger, trosor, strumpor, Frank dandy badshorts, superwear och mycket mer. Självklart säljer vi alla dessa till ett billigare pris än om det var Frank Dandy rea.

Tips för ett lyckat köp! Oroa dig inte över beslutsångest, våra priser är inte bara låga — frakten är även densamma oavsett hur mycket du köper. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ett svenskt modemärke! Visste du att Frank Dandy är ett svenskt märke? Det startade 2003 och har som främsta fokus att underkläderna ska sitta bra och vara bekväma. Kvalitet är ett av företagets ledord, och det märks när man ser över deras sortiment. Anledning till att företaget startade från första början var att de ansåg att det saknades färglada kalsonger för män. Uppenbarligen hade de rätt, eftersom intresset för märket ökade snabbt. Nu säljer de mer än bara kalsonger och vår förhoppning är att du ska hitta vad du söker, här hos oss på Fyndiq! Välkommen in och köp!

Så fungerar Fyndiq! Frank Dandy är ett populärt märke och även om utbudet är stort kan det försvinna fort, se därför till att verkligen klicka hem vad du vill ha redan idag. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.