Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga Fristads arbetskläder för både proffs och amatör! Fristads är ett svenskt märke för funktionella och slitstarka arbetskläder av olika slag. Ett av ledorden för Fristads produkter är säkerhet och alla arbetskläder designas efter yrkesarbetarens behov. Hårt arbetande människor är beroende av Fristads produkter varje dag, gör som dem och beställ Fristads kvalitativa arbetskläder hos oss på Fyndiq. Vi har massor av billiga Fristads produkter online att välja och vraka mellan. Oavsett vilken typ av arbete du ska utföra så finns det mesta hos oss. Välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Om du är osäker på vilken storlek du ska beställa kan du enkelt klicka hem två plagg och sedan returnera det du inte vill behålla. Är du ute efter något annat också? Kika igenom våra andra kategorier eller testa vår sökfunktion för att hitta det du söker. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Bekväm och välklädd i arbetskläder från Fristads! Fristads produkter är utvecklade för att vara funktionella, bekväma och snygga, så att man som kan koncentrera sig fullt ut på sitt jobb. Vi på Fyndiq har samlat alla typer av produkter från märket Fristads och oavsett om man söker efter en t-shirt, byxa, fodrad jacka, knäskydd, kökskläder, varselkläder eller hantverkarkläder så finns det hos oss. Införskaffa arbetskläder av rang och klicka hem Fristads produkter redan idag — du kommer inte att ångra dig!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.