Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Piffa upp i hemmet med Gripsholm produkter! Ibland kanske du känner dig lite trött på hur det ser ut hemma. En renovering kan dock kännas krävande för både plånboken och schemat. Men det många inte tänker på är att mycket kan göras med små medel. Byter du bara ut lite textilier i hemmet så kan det få ett helt nytt utseende. Vi på Fyndiq har därför samlat ett stort utbud av billiga produkter från märket Gripsholm. De har alla möjliga fina tygsaker för hemmet. Välj mellan handdukar, kuddar, gardiner, plädar och bordstabletter. Skynda att fynda online hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Letar du efter fler saker till hemmet? Det kan du hitta några klick bort. Vi har allt från tavlor och prydnader till spisar och mikrovågsugnar. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Den sista touchen till köket! Ett kök är i sig ganska så stelt — en diskbänk, vitvaror och diskho. Så för att göra det riktigt hemtrevligt och mysigt att vistas i behövs mjuka inredningsdetaljer. En kökshanduk, en brödpåse, ett par grytlappar och en löpare till matbordet kan göra mycket. Ett par snygga gardiner kan också ge rummet ett ansiktslyft. En annan mjuk sak som framförallt är väldigt trevlig att ha i vardagsrummet är en pläd. Den kan du verkligen gosa in dig i när du ligger i soffan en kylig dag!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.