Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Haglöfs ryggsäck ett populärt val! Att Haglöfs är kung på fritidskläder och accessoarer det vet dem flesta. Är man en friluftsmänniska så är man oftast insatt i ämnet hållbara kläder och där hamnar Haglöfs högt på lista. På Fyndiq får man dessutom möjligheten att beställa dessa produkter billigt. Det gör att man kan köpa hela set av Haglöfs ryggsäck, Haglöfs skor och mängder av olika jackor. Här finns minst sagt förmånliga priser med en och samma fraktkostnad, enkelt snabbt och billigt. Det är alltså enkelt att beställa hem en dunjacka av oss och ändå hålla kostnaderna nere.

Tips för ett lyckat köp! Här finns mängder av produkter från Haglöfs, se därför till att du har stoppat ner rätt sko, jacka eller ryggsäck i din kundvagn. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Haglöfs skor skyddar mot väte! Fördelen med att välja en känga från Haglöfs är att fötterna förblir torra oavsett vilken terräng man kan tänkas möta på. Haglöfs ger möjligheten att utforska den svenska vildmarken utan att en enda droppe vatten möter hud. De har allt från täckbyxor, fleecejackor till olika rycksäckar av funktionsmaterial. Haglöfs jackor kommer i olika uppsättningar och har olika funktioner som skyddar mot vatten och vind men också med möjligheten att hålla en skogsmulle varm. De är nämligen specialister på just natur och vilt, du ska kunna vara aktiv i vildmarken i Haglöfs helt enkelt!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.