Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda billiga filter från Haida Online!

Ta proffsigare bilder med ett objektiv filter från Haida! Oavsett om du vill bli proffsfotograf, eller om du bara vill ta fina bilder att ha som minne, så är din kamerautrustning avgörande. Med en bra kamera kan dina foton bli till konst, och du kan fånga känslan i de där speciella ögonblicken som finns i vardagen. Och om du har en fin och dyr kamera så borde du också investera i riktiga bra kameratillbehör. Med objektivfilter från Haida kan dina bilder bli ännu skarpare, och filtren skyddar dessutom kameralinsen från repor och damm. Vi på Fyndiq tycker att du ska kunna shoppa kameratillbehör billigt online, och därför har vi ett stort utbud av filter från Haida. Välkommen in för att fynda!

Tips för ett lyckat köp! På Fyndiq finns det en massa fler fototillbehör. Klicka dig bara vidare här på sajten! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Vilket filter väljer du? Det finns de som fortfarande fotar analogt, och då är det en självklarhet att använda filter. Men även om du fotar digitalt så kan ett filter vara avgörande för bildernas kvalitet. Alla justeringar går nämligen inte att göra i efterhand i datorn. Testa till exempel Haida ir-filter för coola färgeffekter, eller ett helt transparant Haida uv filter som stänger ute UV-strålar och skyddar linsen. Vi har massor av filter från Haida, så det är bara att välja och vraka för att hitta det som passar dig och din stil bäst!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.