Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!
Avdelningar

Köp billiga Hitachi produkter online hos oss på Fyndiq! Har du en skruv lös eller vet du kanske någon annan som har? Vad det än är som behöver skruvas till och vare sig du är en proffsbyggare eller en hemmafixare av rang har Fyndig ett brett och billigt sortiment av Hitachi produkter. Även för de allra mest envisa skruvarna. Skruvdragare, mutterdragare, cirkelsåg och en tillhörande projektlampa så att inget hamnar snett. Vi har allt du behöver för ditt bygge! Utöka verktygslådan med rejäla produkter — välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Tänk på att vissa Hitachi produkter levereras som tool only . Då behöver du köpa till batterier, laddare och kanske en förvaringsväska. Läs i produktbeskrivningen vad som ingår! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Bygg en lekstuga eller sätt upp en tavla! Att ha en rejäl uppsättning verktyg är något som är välbehövligt vare sig man bor i ett byggprojekt på landet eller en lägenhet i stan. En skruvdragare kan fixa allt från en ny lekstuga till barnen till nya fönster- och dörrlister eller rätta till den där tavlan som alltid hamnar snett på väggen. Fyndiq har Hitachi produkter för alla hem och tillfällen. Samtliga är enkla att använda och utrustade med säkerhetslås och automatiska kontrollsystem för bästa möjliga säkerhet. Välj och vraka bland produkterna och gör dig redo för en kul och skruvad framtid!

Så fungerar Fyndiq Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket.