Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Unna dig iLuv hörlurar eller iLuv högtalare! Oavsett om du redan har ett mobilskal eller om du håller andan och kör efter går-den-sönder-köper-jag-en-ny-mobil principen så är det aldrig fel att äga en iLuv produkt. Bryt den dåliga principen med att inte använda skal eller byt ut det du har och gör det här hos oss. Här på Fyndiq finner du ett fint utbud av iLuv mobiltillbehör där du hittar både billiga fodral till Samsung och tillbehör till iPhone. Men du finner även de bästa hörlurarna och trådlösa högtalare till härliga priser.

Tips för ett lyckat köp! Man kan aldrig få för många skal så när du ändå är i farten med att köpa ett till dig — köp även ett till en vän. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

We love iLuv! iLuv är inte bara ett företag som levererar bra teknikprodukter som underlättar vår vardag — de gör det även med stor stilkänsla så man nästan blir tårögd och lite religiös. Företaget erbjuder allt från in ear hörlurar till billiga skal — och utan att tumma på kvalitén. Vi lever i en tid där det inte går att komma bort från att en produkt gärna måste vara både funktionell och snygg på samma gång, och när man finner ett företag som levererar detta så gäller det att ta tillfället i akt och bunkra upp.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.