776 140 produkter från 1 732 butiker!
1 425 900 unika kunder!
1 587 varumärken!
Kundtjänst
Avdelningar

Fynda JACQUELINE de YONG online!

JACQUELINE de YONG skapar trendiga plagg till riktiga fyndpriser! För JACQUELINE de YONG är det viktigt att skapa kollektioner där alla kvinnor kan hitta något, och som passar i alla olika sammanhang. Kläderna passar såväl på jobbet som på fritiden, sätt på dig ett läppstift och du är good to go on a night on the town direkt efter jobbet! JACQUELINE de YONG kläder passar verkligen allt.

Har du svårt att hitta en bra present till den som har allt? Man kan aldrig ha för mycket klassiska plagg - så varför inte ge en gåva från JACQUELINE de YONG? I och med plaggens enkla snitt så klär de alla, oavsett ålder eller stil. Plaggen från JACQUELINE de YONG är i superbra kvalitet och man känner sig alltid bekväm i de här plaggen, och det gör även din plånbok!

JACQUELINE de YONG tar inte över all uppmärksamhet utan ger din personlighet chans att skina! JACQUELINE de YONG skapar kollektioner som följer de senaste trenderna. JACQUELINE de YONG visar att vardagskläder aldrig behöver vara tråkiga, och med plagg från märket i din garderob är du redo för alla möjliga tillfällen livet har att erbjuda!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 49 kr i frakt.