Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Mjuka leksaker till alla barn! Märket Jellycat kommer från London och har ett tjugotal år i branschen. Deras fokus ligger på att skapa originella och innovativa mjuka leksaker och detta gör de genom att kombinera lyxiga material med lite knasiga idéer. Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av billiga Jellycat produkter och hoppas på att ni ska hitta ett sött och roligt gosedjur av riktigt bra kvalitet! I märkets sortiment hittar ni även mjuka och goa snuttefiltar till de yngsta!

Tips för ett lyckat köp! Vi har inte bara gosedjur till barnen hos oss på Fyndiq. Här finner du även ett stort utbud av leksaker och barnkläder! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Kramgoa gosedjur av högsta kvalitet! Som vi nämnt tidigare har alla gosedjur från Jellycat en väldigt hög kvalitet. Det innebär att barnet kan bära med sig sitt kära gosedjur från födseln och flera år framåt! Det som även är bra med Jellycat är att deras gosedjur verkligen är speciella och sticker ut ur mängden. Ett exempel på ett av deras gosedjur som verkligen känns unikt, är en räv med en blå stickad polotröja på sig. Hur gulligt är inte det? Ett annat gosedjur som har karaktär är den mysiga lilla randiga elefanten med en bjällra som låter när du skakar den!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.