Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kvalitetsskor från Kavat! Barn är verkligen något av det härligaste som finns, och såklart förtjänar de det allra bästa! Då passar det med fina barnskor från Kavat. Men inte nog med det, här finns även Kavat skor för vuxna av högsta kvalitet i snygga modeller! Och hos oss på Fyndiq hittar du dina skor från Kavat billigt, så att både du och ditt barn kan köpa alltifrån bra sandaler till rejäla gummistövlar. Så välj och vraka bland exempelvis modellerna Kotte, Svea, Amanda och Hasse! Det finns garanterat några som faller dig och ditt barn i smaken!

Tips för ett lyckat köp! Här är det nästan lika billigt som på en Kavat rea, så varför inte klicka hem ett extra par? Barn växer trots allt så det knakar! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Snygga skor i stora och små storlekar! Oavsett hur gammal du är så ska du såklart ha snygga skor. Som tur är så är utbudet på skor online riktigt stort, så att du kan hitta något snyggt oavsett vilken storlek du har. Och Kavat har skor för både de mindre storlekarna och de lite större! Dessutom så är de även riktigt sköna att gå i. Något som minst sagt kan komma väl till pass när man precis har lärt sig gå och inte är så värst stabil på fötterna, men också om man ska springa efter en pigg liten knatte hela dagarna!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.