Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga Koss hörlurar på nätet!

Tung musik i grymma hörlurar! Årets julklapp 2012 var hörlurar till telefon eller mp3-spelare, vi lägger allt större vikt vid bra ljud och går igenom mängder av tidsskrifter och artiklar med temat test hörlurar , och den med bäst ljud är helt klart Koss! Vare sig det är i skidspåret som ni vill lyssna på musik eller om det är en stilla stund på tåget som lockar till toner så finns alla grymma hörlurar från Koss här! Det är inte bara billigare utan de har också ett grymt sortiment av folkets favoritmärke. Välj mellan deras stora heltäckande hörlurar Koss Porta Pro eller iPorta Pro headset, eller varför inte ett par Koss in-ear som gör det enkelt att lyssna på tung musik.

Tips för ett lyckat köp! Ska din nya hörlur från Koss vara av modellen in-ear eller är du ute efter stora klassiska hörlurar av typen Porta Pro? Skillnaden är stor så kolla en sista gång att det vart rätt innan du beställer! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Hörlurar sedan 1958! Det startade med en man vid namn John Koss som efterfrågade ett bra ljud i även den minsta komponenten. John skapade de allra första stereohörlurarna tillsammans med sin partner 1958 och de är revolutionärer i hur man sedan dess lyssnat på musik. Hörlurar i den större varianten var på 70-talet en stor hit och musik med långa gitarriff från legender som Jimi Hendrix skulle låta lika rena i lurarna som de gjorde på den stora stereon. De lyckades och det med råge, idag erbjuder Koss det allra senaste i hörlurar och allt från sport-hörlurar till de mindre och nätta in-ear.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.