Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig parfym från Lanvin online!

Parfym för honom och henne! Vi förstår det här med att ge ett bra första intryck och vikten av att lukta gott. Det är också just därför som vi på Fyndiq har samlat alla väldoftande parfymer och produkter från Lavin på ett och samma ställe! Fynda billig parfym online från ditt favoritmärke hos oss, vi har ett stort utbud av Lanvin damparfym och herrparfym, men också body lotion, ansiktskräm och rakvård som till exempel after shave! Håll utkik efter dina favoritprodukter, här kommer det in nya fynd dagligen!

Tips för ett lyckat köp! Ingenting är för stort för det exklusiva märket och nu senast har de släppt en kollektion med Lanvin sneakers, vilket verkligen visar på bredden av deras märke. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att kosmetiska produkter (inklusive hår- och hudvårdsprodukter och parfymer) inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq.

Lanvin Paris exklusiv design! I 125 år har Lanvin varit i branschen för mode och skönhet. Det är många år och med det kommer en hel del erfarenhet. Det innebär också att alla deras designade kläder och parfymer är framtagna med stor finess och självsäkerhet, och du som bär en Lanvin klänning eller doft kan räkna med att få många huvuden att vända sig. Kom in och kika på vad vi har att erbjuda från Lanvin, du kommer säkert hitta något du gillar!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.