Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Ficklampor för den mörkrädda! Vi lever i ett land där mörkret är vardag under höst och vinter, och det är självklart någonting som kan vara påfrestande, speciellt för den mörkrädda. Som tur är finns ingen anledning till rädsla, vi på Fyndiq kan nämligen presentera ett stort utbud av lampor från ett varumärke som är experter på ljus. Led Lenser kan det här med ficklampor och pannlampor, och är marknadsledande i världen på just detta. En Led Lenser T7 att ha i handen eller en Led Lenser H7 att sätta på huvudet är någonting du ska skaffa dig om du ska ut i mörkret, och du hittar dessa här hos oss till billigare priser.

Tips för ett lyckat köp! En pannlampa eller ficklampa är en perfekt present för den som bor i skogen, kanske någonting att tänka på inför julen? Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Stark ficklampa och bästa pannlampan! Vill du ha ett starkt ljus är Led Lenser ficklampor någonting du ska välja, dessa är perfekta när du ska ut i mörkret på kvällen, precis som Led Lenser pannlampor. En H4 led är till exempel perfekt för dig som ska ut och springa eller klättra, eftersom den ger starkt ljus men är försvinnande liten. Oavsett vilken lampa du väljer så kan du vara säker på att den lyser upp din tillvaro, så passa på att handla redan idag. Vårt utbud är stort, och våra priser billiga. Välkommen att fynda!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.