Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Luminarc ger snyggare servering! Luminarc glas och porslin är inte bara praktiskt att servera med — det är också stilrent och snyggt att ha i hemmet. Och just därför har vi på Fyndiq samlat ihop mängder av diverse Luminarc vinglas, frukostskålar, kaffemuggar och mycket mer till ett lågt pris. Här fyndar du billigt och om du är smart klickar du hem ett av våra dinner set, till exempel Carine Iris, som ger dig allt vad du behöver för den fina middagen. Om ett set inte är vad du är ute efter finns det självklart andra alternativ. Kika på vad vi erbjuder, du kommer inte att bli besviken!

Tips för ett lyckat köp! Om du får svårt att välja bland alla produkter ska du komma ihåg att oavsett hur mycket du beställer, så blir frakten densamma! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. 

Passar perfekt i hemmet! Luminarc är porslin och glas formade för att passa perfekt in i ett enkelt men samtidigt personligt hem. Det finns mycket att välja mellan och du kan hitta allt från gosiga barnfrukostskålar med Disney-motiv likaväl som fina kristallglas för en kväll full av champagne. Välj och vraka bland utbudet och kom ihåg att du här betalar lite mindre, vi har nämligen låga priser — så att även du ska ha råd med en dukning av finaste porslin.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.