Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga produkter från Matrix online!

Stort utbud av hårprodukter från Matrix! Matrix hårprodukter säljer som smör i solsken. Och här på Fyndiq kan du fynda av ett stort utbud utav alla från Matrix Repair Shampoo, balsam till Matrix volymspray, sleek shampoo, Biolage och många, många fler produkter som hjälper till och blir en räddare i hårnöden. Vi har mängder av produkter till billiga priser som gör att du enkelt kan handla både schampo, balsam och hårinpackning utan att det bränner ett för stort hål i plånboken.

Tips för ett lyckat köp Tänk sparsamt och du kommer både märka att dina produkter räcker längre samt att ditt hår håller sig snyggare längre. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att kosmetiska produkter (inklusive hår- och hudvårdsprodukter och) inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq.

Ta hand om ditt hår med Matrix! Att köpa en snygg mössa för att sedan gömma håret är inte att ta hand om det på bästa sätt. Nej, men det behöver heller inte handla om att du ska börja prata med ditt hår som vi gör med våra växter för att ge dem mer näring. Tänk på att sköta om ditt hår genom att inte övertvätta det och att skämma bort det med en bra hårvårdskur emellanåt. Matrix Biolage Rejuvathérapie Masque är en mask som ger fukt, vårdar och som ger nytt liv till ditt hår. Och genom att både ha schampo, balsam och hårinpackning från Matrix så kommer du märka skillnaden och aldrig vilja byta märke.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.