Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!
Avdelningar

Fynda Merskal of Sweden billigt online!

Härligt utbud av Merskal of Sweden produkter! Gillar du att ta hand om dina teknikprylar så de både håller längre och sticker ut lite från mängden? Då har du kommit till det perfekta stället! Här på Fyndiq fyndar du inte bara av ett bredd utbud, du hittar även alla produkterna till billiga och bra priser samtidigt som leveransvillkoren är grymma! Shoppa loss av märket Merskal i allt från mobilskal, plånboksfodral och plånboksväska för att få den snyggaste mobilen. För ett snyggt skal är väl våra mobiltelefoner värda?

Tips för ett lyckat köp! Vårt humör skiftar från måndag till en lördag, så se till att ha rätt mobilskal beroende på vilket humör du är på. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ett personligare skal! Ett ord som genomsyrar världen är ordet ”personligt”. Det är ett ord vi gärna vill förknippas med och lyftas upp av. När det kommer till Merskal of Sweden är de ett företag som erbjuder lite mer personliga mobiltillbehör med ett brett och mycket trendigt sortiment. Så, att låta din smartphone få vila i ett läckert skinnskal eller en tuff mobilväska gör att både din mobil och du själv blir lite mer unik. Och genom att ha olika skal beroende på dag eller tid på dygnet gör att du lyfter din personlighet ända ut i mobiltoppen.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.