Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Styla din mobil! Oavsett om du har en Samsung eller en iPhone, eller kanske en Sony Xperia, så förtjänar din telefon att kläs snyggt. Och för att göra det behövs självklart ett snyggt fodral. MLT är ett varumärke som tar fram mängder av fodral till smartphones, och vi på Fyndiq har samlat deras stiliga utbud här på ett och samma ställe. Varför inte köpa hem en MLT plånboksväska så att din telefon kan ha lika snygga märkeskläder som du? Oavsett vilket MLT mobiltillbehör som du köper kommer din telefon att glänsa! Kom in och se vad du kan hitta bland vårt stora utbud med billigare priser.

Tips för ett lyckat köp! Plånboksfodral eller plånboksväska? Valet kanske inte är det lättaste! Men du ska veta att om du väljer att beställa båda så blir frakten densamma. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Stort utbud för din telefon! Vårt utbud av MLT plånboksfodral, väskor och annat är stort, vilket gör att du har massvis att välja på. Rosa, blått, grönt eller rött — här hittar du mobiltillbehör i mängder av färger. Du ska dock inte oroa dig för beslutsångest, eftersom våra billiga priser gör att du kan köpa allt vad du önskar. Väska eller fodral från MLT kommer garanterat att passa fint på din mobil, så passa på att klicka hem dina favoriter redan idag. Du kommer inte att ångra dig!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.